Googel Ads

Ruim 80% van de Nederlanders gebruikt Google Zoeken*

Google Advertising

Google Ads is de ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen en snel resultaten te behalen.

U wilt graag dat uw website goed gevonden wordt door potentiële klanten, maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Google Ads is de ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen en snel resultaten te behalen.
Marketing Direct is gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van zoekcampagnes. Het geeft ons een kick om Google Search Ads-campagnes steeds weer te verbeteren aan de hand van de verkregen inzichten.

Wat houdt Google Ads in?

Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is strikt gezien de naam voor de online tool waarin wij uw Google-campagnes opzetten en beheren. In de praktijk wordt de term echter meestal gebruikt voor Google Search Ads, oftewel: Google Zoekadvertenties. Dit is een vorm van zoekmachine adverteren (SEA), net zoals Google Shopping dat is.

Google Ads maakt het mogelijk om mensen te targeten die specifiek op zoek zijn naar producten of diensten zoals die van u.

Waar er bij zoekmachine optimalisatie (SEO) enige tijd overheen kan gaan voordat u de effecten begint te zien, kunt u met adverteren via Google snel resultaten behalen. Wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar een product of service als die van u is de kans groot dat zij zich via Google gaan oriënteren. Zij voeren een zoekopdracht in die woorden bevat die relevant zijn voor uw bedrijf. Deze zoekopdracht activeert de Google Ads-campagne, waarna uw advertentie wordt getoond. Zo’n advertentie vertelt de zoeker waarom juist uw product of dienst uniek is. Zo probeert u deze potentiële klant te overtuigen om door te klikken naar uw website.

Advertentiekosten betalen per klik (PPC / CPC)

Alleen wanneer dit doorklikken via de advertentie naar uw website daadwerkelijk plaatsvindt, betaalt u Google voor deze klik. Dit heet Pay Per Click (PPC). De maximale kosten die u bereid bent te betalen voor een klik (de CPC) bepaalt u zelf.

Marketing direct zorgt ervoor dat uw advertenties alleen worden getoond wanneer uw producten of services relevant zijn voor de zoeker. Zo voorkomen we dat uw Google Ads-budget wordt uitgegeven aan kliks van websitebezoekers die op zoek zijn naar een totaal ander product.

Omdat de online wereld en uw concurrenten nooit stilstaan, analyseren wij de data die wij via de campagne verzamelen. Welke tekstadvertenties hebben bijvoorbeeld de hoogste klikfrequentie (CTR) en welke zoekwoorden leveren de meeste conversies op? Deze gegevens gebruiken wij vervolgens om uw zoekcampagne steeds verder te optimaliseren. Zo bereiken wij resultaten waar u als ondernemer blij van wordt.

 

Waarom uw Google Ads uitbesteden aan Marketing direct?

  • Een open en eerlijke aanpak
  • Ruim 12 jaar ervaring in online marketing
  • Een marketingplan op maat gemaakt voor uw bedrijf
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Nog meer bezoeker met google ads

Laten we een kop koffie drinken en je plannen bespreken

Contact us

Get In Touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ullamcorper imperdiet convallis. Pellentesque rhoncus nunc non turpis lobortis volutpat.

13 + 9 =

Adress

4953 Vine Street
San Diego, CA 92465

Phone

(815) 555-5555