Instagram Ads

Ruim 60% van de Nederlanders gebruikt instagram*

Instagram adverteren

Instagram is op dit moment het snelst groeiende sociale netwerk. Door de 20% groei in 2019 t.o.v. 2018 heeft Instagram op dit moment 4,9 miljoen gebruikers in Nederland.

Ook het dagelijks gebruik van deze site en app waar mensen foto’s en video’s delen, neemt onder Nederlanders nog steeds toe.*

Denkt u erover om te adverteren op Instagram? Omdat Instagram onderdeel is van Facebook heeft het dezelfde mooie segmentatiemogelijkheden om uw advertenties doelgericht te tonen. Daarnaast is het een ideaal platform voor bedrijven die producten en services aanbieden die visueel aantrekkelijk zijn.

 

Ook leuk aan Instagram zijn de mogelijkheden om uw bedrijf en uw medewerkers eens van een andere kant te laten zien. U kunt uw volgers bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen gunnen met een interessante video over het productieproces of ‘een dag in het leven van’.

Data van Newcoms Nationale Social Media Onderzoek 2019.

Nog meer bezoeker met instagram ads

Laten we een kop koffie drinken en je plannen bespreken

Contact us

Get In Touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ullamcorper imperdiet convallis. Pellentesque rhoncus nunc non turpis lobortis volutpat.

6 + 8 =

Adress

4953 Vine Street
San Diego, CA 92465

Phone

(815) 555-5555