SEO

Zoekmachine optimalisatie voor bedrijfswebsites

SEO

Bij Marketing Direct optimaliseren en verbeteren we website zodat u beter in de zoekmachines gevonden zal wordt. 

SEO is een proces dat enige tijd in beslag neemt voordat er resultaat te zien is, maar wanneer dit zo is dan zorgen wij ervoor dat dit zo blijft. Zoekmachines kennen waarde toe aan uw website en Marketing Direct zorgt ervoor dat deze waarde zo hoog mogelijk is. Het optimaliseren van uw website bestaat uit vele onderdelen en Marketing Direct heeft hiervoor ervaren specialisten die het beste uit uw website kunnen halen.

Wat is SEO?

Search Engine Optimization ook wel Zoekmachine optimalisatie genoemd, is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn erop gericht uw website of webshop te optimaliseren en te verbeteren voor de vindbaarheid in de zoekmachines zoals Google. Zoekmachines zoals Google kennen waarde toe aan uw website of webshop.

Iedere klant heeft andere doelen, daarom is iedere campagne maatwerk.

Techniek, content & autoriteit

Stap 1  Techniek

Een juiste technische invulling van uw website vormt een stevig fundament voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Technische ontwikkelingen volgen elkaar zeer vlot op, daarom houden we deze altijd in de gaten om daar in mee te groeien. We laten een professioenle analyse los op uw website en brengen over de bevindingen een adviesrapport uit. Met dit adviesrapport in de hand, wordt de website in één keer goed geoptimaliseerd door onze webbouwer.

Stap 2  Content

Een uniek geschreven invulling van je website vormt een stevig fundament voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. SEO technieken volgen elkaar in rap tempo op, daarom houden we deze continu in de gaten. We laten een professionele analyse los op uw website en brengen over de bevindingen een SEO adviesrapport uit. Met dit SEO adviesrapport in de hand, wordt uw website in één keer goed geoptimaliseerd door onze SEO Specialist.

Stap 3  Autoriteit

De autotiteit: Het werven van links op externe websites die verwijzen naar uw website. Hierdoor groeit de website in waarde vande domein er word deze sterkte waardoor je een hogere positie zal krijgen in zoekmachines. Linkbuilding is een erg arbeidsintensief proces wat eigenlijk nooit af is. Onze linkbuildingsspecialist onderzoeken graag de kwaliteit en meerwaarde van de links die op dit moment naar je pagina linken.

Wil jij weten wat wij voor jouw kunnen doen

Lekkere bak koffie dringen en je plannen bespreken.

Neem contact op

Kom in contact

Wil je weten wat wij nog meer voor jouw en je website kunnen betekenen? Durf jij het aan ons uit te dagen voor een vervolg project! maak een afspraak.

14 + 6 =

Adress

4953 Vine Street
San Diego, CA 92465

Phone

(815) 555-5555