Website Design

Perfecte website laten maken met winstgevende online marketing voor jouw bedrijf.

Webdesign

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

Een nieuwe bedrijfswebsite voor uw bedrijf die goed scoren in google? Goede vindbare websites in het wordpress cms. Direct al uw wensen op deze nieuwe website, dan zit u bij onze partners Studio Webdigi Amsterdam helemaal aan het juiste adres. Naast een prettig ogende website is het belangrijk dat uw webpagina ook goed vindbaar in GoogleBing of Yahoo is. Niet alleen de techniek speelt hierin een belangrijke rol. Ook voor de teksten en afbeeldingen die op uw webpagina staan hebben daarin een belangrijke rol. Daarbij helpt online marketing bij de interactie met uw doelgroep.

Goede vindbare website met winstgevende online marketing

Bereik sneller uw doelen met een professioneel gemaakte website van Studio Webdigi. Wij helpen uw helemaal op weg en zetten zo uw online business voor uw op. Vraag nu een offerte bij ons aan

Voordelen via Studio Webdigi Amsterdam

  • Goede vindbare websites gemaakt in het WordPress CMS
  • Professioneel design vormgegeven door echte vormgevers.
  • Makkelijk te hanteren CMS systeem. Website beheer is nu echt kinderspel.
  • Moderne technieken zoals een drag and drop functie, slider, fotoboek, portfolio, webshop functie en nog veel meer.
  • Compleet met een SSD webhosting, e-mail account en gratis domeinnaam.
 

Een website laten maken als ondernemer.

Professionele website laten maken? Studio Webdigi heeft ruim 15 jaar ervaring met het maken van professionele websites in het WordPress CMS. Het maakt niet uit of u recent gestart bent als zzp’er of dat u eigenaar bent van een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Wij gaan graag voor u aan de slag met het bouwen van een goede vindbare website. Studio Webdigi maakt gebruik van het WordPress CMS tijdens het maken van uw bedrijfswebsite. Waarom wij wordpress gebruiken voor u website? Dit is o.a. het meest gebruiksvriendelijke platform om mee te werken dat te allen tijde kan worden uitgebreid.

 

Direct goed vindbaar in Zoekmachines 

Het grootste voordeel als u een website laat maken bij Studio Webdigi is dat de website technisch geoptimaliseerd word voor Google. Goede vindbare websites kunnen makkelijkers worden doorlopen door zoekmachines als google hierdoor wordt de content op uw website goed geïndexeerd door deze zoekmachines met dus het voordeel dat u website makkelijk gevonden zal worden en relevant is voor google. Daarnaast ondersteund ons CMS je met verschillende technische functionaliteiten waarmee we de vindbaarheid van u WordPress website nog meer zullen verbeteren. 

Want To Know What We Can Do For You?

Let’s discuss your project with a cup of coffee

Contact us

Get In Touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ullamcorper imperdiet convallis. Pellentesque rhoncus nunc non turpis lobortis volutpat.

10 + 11 =

Adress

4953 Vine Street
San Diego, CA 92465

Phone

(815) 555-5555