Originele relatiegeschenken: Meer dan een bedrukte pen

Ben je het zat om elke keer dezelfde saaie relatiegeschenken te geven? Het is tijd voor verandering! Originele relatiegeschenken zorgen niet alleen voor blije gezichten, maar geven ook je merk een boost. Kortom, het is tijd om out-of-the-box te denken!

Waarom origineel zijn?

De meeste mensen krijgen hun hele leven dezelfde soort relatiegeschenken: pennen, notitieboekjes en cadeaubonnen. Da's toch niet leuk meer? Met een uniek cadeau blijf je hangen in iemands gedachten. En dat is toch de bedoeling?

Kies voor praktisch

USB-sticks zijn misschien niet het meest originele cadeau, maar ze werken wel altijd. Ze zijn praktisch, handig voor het opslaan van belangrijke bestanden en iedereen kan er wel eentje gebruiken. Bovendien kun je ze personaliseren met je bedrijfslogo of zelfs een leuke boodschap. Dus hoewel een USB-stick misschien niet het meest spannende geschenk is, kun je 'm nog steeds zien als een betrouwbare oldtimer die zijn nut bewijst.

Maak het persoonlijk

Waarom zou je niet eens een stapje verder gaan en je geschenk personaliseren? Een fles wijn met een speciaal etiket doet wonderen. Of wat dacht je van een op maat gemaakte schets van je bedrijfspand? Laat zien dat je moeite hebt gedaan; dat wordt gewaardeerd.

Duurzaamheid scoort

De tijden zijn veranderd. Het is tegenwoordig superchic om duurzaam te zijn. Denk aan een herbruikbare waterfles of een set bamboe bestek. Je slaat twee vliegen in één klap: je maakt een positieve impact én je komt goed voor de dag.

Denk aan beleving

Een weekendje weg of een kookworkshop zijn ook topideeën. Het gaat erom dat je iets geeft dat mensen echt gaan gebruiken of ervaren. Trust me, dat wordt veel meer gewaardeerd dan een stoffig beeldje dat ergens achter in de kast verdwijnt.